Ingen | straatinfo

brand politie meldingen

Grote brand verwoest schuur en huis

brand

Vrijdagmiddag rond 15.30 uur brak brand uit in een schuur met houten pallets. Deze schuur was vastgebouwd aan een woning.
Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de hevige brand oversloeg naar de woning. De bewoners, een gezin met drie kinderen, waren toen al geruime tijd uit hun huis. De brandweer zette een hoogwerker en een groot watertransport in om de brand te bestrijden. Ongeveer 50 brandweermannen waren ter plaatse. De politie zorgde ervoor dat omstanders op veilige afstand bleven en zette enkele kruisingen af. Burgemeester Tammers kwam ter plaatse en sprak met de omwonenden. Na een uur blussen was de brand onder controle. Het nablussen kostte nog enkele uren en was rond 21.30 uur klaar. Bij de brand kwamen geen gevaarlijke stoffen vrij. Ook raakte niemand gewond. De Technische Recherche doet zaterdag nader onderzoek naar de oorzaak van de brand. (11)

Soortgelijke berichten

Schuur brandt af, stoffelijk overschot aangetroffen
Lexmond

Brand schuur
Broek Op Langedijk

Brand verwoest oliebollenkraam
Beverwijk

Caf door brand verwoest
Erm

Speelhuisje verwoest door brandstichting
Groningen

Poging inbraak schuur
Nijmegen

Hennepkwekerij gevonden in schuur
Roosendaal

Aangehouden voor inbraak schuur
Vroomshoop

Getuigenoproep brandstichting schuur
Holtheme

Brand in schuur Hoofddorp
Hoofddorp

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio